Videoita.fi

Tervetuloa Videoita.fi -sivustolle

Videoita.fi on Kaakon Nettipalvelu Oy:n ylläpitämä, mainosrahoitteinen sivusto. Tältä sivustolta löydät suomalaisia metsästysvideoita sekä erähenkisiä valokuvia. Rekisteröitymällä jäseneksi pääset arvostelemaan ja kommentoimaan videoita ja valokuvia.

Jäseneksi rekisteröityneet voivat lähettää omia metsästysvideoitaan ja erähenkisiä valokuviaan julkaistavaksi tällä sivustolla seuraavin ehdoin:

1. Lähettäjällä pitää olla tekijänoikeus ko. videoon/valokuvaan. Toisin sanoen video/valokuva on lähettäjän kuvaama tai kuvaaja on valtuuttanut lähettäjän julkaisemaan videon/valokuvan. Videossa/valokuvassa esiintyviltä henkilöiltä on myös saatu lupa julkaista se. Lähettäjä on vastuussa kaikista mahdollisista loukkauksista ja niiden seurauksista.

2. Lähettäessään videon/valokuvan julkaistavaksi, lähettäjä samalla myöntää Kaakon Nettipalvelu Oy:lle videon/valokuvan julkaisu- ja käyttöluvan veloituksetta ja pysyvästi.
Video julkaistaan Youtubessa ja siihen saatetaan myös lisätä mainoksia. Jos video on jo valmiiksi Youtubessa, ei sitä lisätä sinne uudestaan vaan se voidaan näyttää lähettäjän kanavan kautta.

3. Kaakon Nettipalvelu Oy:llä on oikeus jättää video/valokuva kokonaan julkaisematta oman harkintansa mukaan ja myös muokata sekä leikata videota/valokuvaa paremmin nettikäyttöön sopivaksi.

4. Kaakon Nettipalvelu Oy ei ole missään vastuussa mahdollisesti videoissa/valokuvissa näkyvien tapahtumien laittomuuksista ja/tai moraalittomuuksista. Videot/valokuvat, joissa näitä esiintyy, jätetään julkaisematta tai ne poistetaan näkyvistä.

Videon ja valokuvien lähetysohjeet löydät tältä sivulta sisäänkirjautumisen jälkeen.

Kotisivut kennelille tekee Kaakon Nettipalvelu Oy