Videoita.fi
Videot Valokuvat Keskustelu Info Yhteystiedot


Leijonajahdissa taljajousella
Afrikassa kaksi viikkoa ja päätavoite oli saada leijona.Tilaisuus tulikin usean eri yrityksen jälkeen, ampumamatkalta 23 metriä.

          Lisää suosikkivideoluetteloon

Kategoria: Afrikkavideot
Lisätty: 07.03.2012 14:23
Katsottu: 22993 kertaa
Arvosteluja: 30 kpl Arvostelut (3.2) Arvostele
Kommentteja: 43 kpl     Kommentoi
remera (14.06.2017 20:55)
Kuikahan paljon näillä Sika niskoilla tulee haavakoita kun ne menee räiskiin ulkomaille.
savonuhvo (01.10.2015 19:55)
ai että joillekki tuo katteus ku toisella on sitä tuohta! ei ois lento pelkoo ni maksasin ihteni canadaa.mulle mettästys on sekä että talja seinällä ja hetki luonossa;)
mikkohan (04.03.2015 15:11)
Eihän noista peräkylän poikain kommeantaista kannata välittää. Ovat siinä käsityksessä, että vain Suomalainen jänis ja hirvijahti on oikeeta metätystä, kun eivät muusta tiiä. Totuus on kuitenkin, että metsästyksen syvin olemus aukeaa vasta metsästettyään erinlaisia eläimiä, erinlaisissa olosuhteissa ja kulttuureissa. Joku tuolla aiemmin mainitsi, että miksi se Leijona piti tappaa ja syöikö se edes... samalla periaatteella voidaan kysyä, miksi Suomessa Ilveksiä ja Susia pitää tappaa kun niitäkään ei syödä.., ainakaan kovin usein.
Zoner (06.09.2014 22:20)
vkusinen. Ihailtavan hieno kommentti ilmeisen kokeneelta kaverilta. Toivottavasti jokainen (nuori ja vanha) näkisi tästä ja sivuston muista videoista eron metsästyksen ja maksetun tappamisen eron. Kumpikin on lain sallimaa mutta toinen vaatii tahtoa ja kärsivällisyyttä,toinen rahaa. Miettikää mitä metsästys on. Onko se talja seinällä vai hetki luonnossa? Onko se video täällä vai muistoja tuova illalinen ystävien kanssa? Mikä vie sinut metsälle,mikä vie sinut savannille? Ostatko vai saatko saalista? Ymmärrätkö eron? Jos mesästät tappaaksesi,mikä silloin olet? Minkä osan kyseisetä leijonasta söit. Et edes vetänyt sitä pois maastosta,et nylkenyt,et edes toimittanut trofeita preparoijalle. Miksi ammuit sen? Koska sinulla on rahaa siihen. Katso itseäsi,huomaatko miten me metsästäjät arvostamme sinua? Myötähäpeä on hirveä tunne.
vkuusinen (28.11.2012 18:39)
Täytynee sanoa, että aivan sama kuin olisit ampunut oman lampaasi taljajousella karsinasta. Ei tossa ollut minkäänlaista haastetta edes huonommallekaan jousimetsästäjälle. 23m matkaa, tehokas taljajousi, uninen leijona joka ottaa päiväunia auringon paisteessa.... oletko ajatellut siirtyä vaikka rankkurin hommiin ? Voisit laittaa koiran naruun hiasen perään ja ampua sen siihen. Sitten video nettiin ja ilmoitus kavereille, että ammuin mopsin jousella. Itse olen kiertänyt Afrikkaa työkseni ja nähnyt juuri samanlaisia luusereita aseiden kanssa, jotka sitten kotona kertoo ampuneensa leijonan.. yhden suurimmista. Ammu ensin vaikka villi majava tai mettäjänis Suomesta niin saisit hiukan arvostusta taidoillesi !!! Säälittävää !!!
vilivilperi (15.10.2012 19:20)
Mielipiteitä on monia, itsekään en aina tiedä kumpaan suuntaan kallistun. Mutta sen voin sanoa, että ei tästä kukaan voi tulla marisemaan ennenkuin tietää täydellisesti millaista jahti tuolla on.
KallistunuPulu (01.08.2012 19:20)
On kyllä iso elämys, kun pääsee tollasen huumatun kisun poistamaan. Ei mittään järkeä.
Osku01 (16.05.2012 20:58)
En väitä että tiedän jostain jotain erityisen paljon (oon 11v ja metästäny 2 kautta... ;D) mutta OLEN RAMSUN KANSSA SAMAA MIELTÄ! Onnee kaatajalle!
pazoman (31.03.2012 11:37)
No niinkuin totesin,toisilla on vielä pitkä matka. : ) miten voisi olettaa että ymmärtää,kun ei tunnu osaavan edes lukea. Mutta hyviä leijonan kaatoreissuja tulevaisuudessakin. Jokainen tyylillään.
Igori (30.03.2012 20:25)
Tämä Pazoman haluaa näköjään kommentoida joka asiaa jotenkin vähättelevästi joka on kuvattu muualla kuin suomessa ja kaiken lisäksi kommentoi melko katkeraan tyyliin vaikka ei tunnu tietävän metsästyksestä yleensäkkään mitään. äläkkä arvostele julkisesti sitä mitä et ole oikeasti KOKENUT ei se muiden vika ole jos olet katkeroitunut ja p***eaukinen! Kuitenkin on hienoa että jotkut avaa joskus silmänsä uskaltaa ja kykenee lähteä kokeilemaan sitä muunlaistakin jahtia muuallakin kuin sen oman hirviaitojen ympäröivän alueen rusakko,peura,teeri,metso tai hirvijahtia mikä on oikeasti HELPPOA ! Nämä Afrikan jahdit eivät ole sitä mitä näissä muutaman minuutin pätkissä on taltioitu kaikki metsästys ei todellakaan ole mitään helppoa eläimet ovat paikka paikoin äärettömän arkoja juuri metsästyksen takia ja ampumamatkat ovat todella piiiitkiä näillä matkoilla haetaan niitä elämyksiä jotka ovat tärkeitä oman mielen virkistäjiä ja niitä tehdään itseä varten. Tässä videossa on kiväärit ja PH:t mukana vain koska se on lain määräämää ja KYLLÄ metsästyksestä joutuu valitettavasti maksamaan joka paikassa myös Suomessa ja sen verran vielä videossa esiintyvästä erittäin kokeneesta jousimetsästäjästä että hän saa ja on saanut saalista myös Afrikassa ilman opasta!!!!
tipsu (30.03.2012 20:09)
pasomanille, miten kotoinen metsästys poikkee näistä ulkomaitten reissuista aika moneen paikkaan joutuu maksamaan että pääsee metälle koti suomessakin, ainakin valtion maille ja jos lähtee eteläsuomeen esim, peura kytikselle taas joutuu maksamaan ja paikallinen ukko tulee näyttää sulle kopin ps. jospa menisit töihin ja yrittäsit säästää ulkomaan reissu rahat kaljan juonnilta niin tietäisit mistä puhut vai ootko ollu monestikkin vai metästeletkö vain sossun maksamalla tiotokoneella no harrastus sinällään
pazoman (29.03.2012 19:35)
Nämä turistimetsästäjät eivät vaan nyt millään kykene ymmärtämään että tämä ei ole METSÄSTYSTÄ. Vaan maksettu mahdollisuus tappaa eläin. Se että ampuu eläimen ei ole metsästystä. Videon esimerkki ei millään muotoa ole sitä. Tämän tajuamiseen ei tarvitse olla asiantuntija. Metsästys vaatii taitoa ja tuuria. Saaliin elintapojen ymmärrystä ja tuntemusta. Näitä edes rikkain "metsästäjä" ei voi ostaa. Ja uskallan väittää,että kyseinen kaveri ei leijonaa tai kovin montaa muutakaan saalista saisi jos joutuisi itse sen etsimään. Ainakaan tuolta. Eläimen tappaminen ei ole metsästystä eikä metsästys ole eläimien tappamista. Tappaminen on välttämätön paha ja piste I:in päälle,mutta se ei saa olla itse tarkoitus. Jos ei tätä vielä mielessään samaista,on vielä pitkä matka metsästäjäksi.
smurffi (15.03.2012 09:07)
jännittävä video,hieno kaato ja vielä jousella.sniper-1977:eikö se oo hirven ampuminenki telotus!!!vaikka ois täydellinen keuhkopaukku...jos tuo videolla on telotus?
jhy9860 (12.03.2012 07:28)
Samaa mieltä minäkin Ramsun kans, ei ole pakko katsoo jos pelottaa. Samat tytöt kitisee aina.
Tuukka (11.03.2012 13:56)
on se vaa iso elukka!
PaTiVi (11.03.2012 11:49)
Olen samaa mieltä ramsun kanssa!! Ei tää tartte käyä jos vaa natista haluu..
Tamminen (10.03.2012 14:15)
Mahtava pätkä! Ja onnea vielä! Tulihan tätä kyseistä jahtia katsottua jo viime vuoden loppu puolella yhdessä hotellin ruokailutilassa. Itselläkin alkaa lähtö pikku hiljaa poltteleen! Ei toki tämän tasoista jahtia mutta aloitetaan nyt niillä antiloopeilla. 24 päivä tätä kuuta nousee kone kohti E-A:ta! Jos sieltä nyt jotain matka muistoksi jää.
Q-continuum (10.03.2012 13:03)
Hieno kaato, ONNEA. Taas nämä samat "ammattilaiset" kommentoi negatiivista kun eivät tiedä mitään mistään, hohhoijaa. Afrikassa kun ei metsälle pääse ilman että on PH (prof.hunter) mukana. Totta hitossa on kiväärimiehet mukana leijonajahdissa, ei kai sinne kuolemaan lähdetä. Ei Suomessakaan jahtituristi pääse karhujahtiin ilman paikallista turvaa. Afrikassa moni laji olisi jo kuollut sukupuuttoon (esim. keihäsantilooppi) ilman jahtiturismia, nyt kantaa suojellaan ja lupia annetaan kannan mukaan. Mutta antaa näiden "asiantuntijoiden" vaan olla omassa arvossaan...
hely2000 (10.03.2012 08:47)
Hyvä video. suun soitajat pitäkää mölyt mahassanne. onnea kaatajalle
sakrits (09.03.2012 21:43)
Hyvä Afrikka video. Joo ketkä jaksaa valittaa TAAS niin pikkukakkosta vaan katsomaan viikolla viidestä eteenpäin ja viikonloppusin aamu kahdeksalta! Hieno video! varmasti todella hieno kokemus! :)
Ramsu (09.03.2012 18:19)
Eiköhän se poijjat ja tytöt oo niin, että tää on metsästys video aiheinen sivusto ja jos tuntuu pahalta niin Teletappi videot on sitten erikseen. Metsästys muotoja on monenlaisia monessa maassa ja kaikki on hienoja tapahtumia, joka jotain metsästyksestä ymmärtää! Moni vaikka ilmaiseksi saisi tällaisenkin leijonan ampuma mahdollisuuden niin jäisi ampumatta silkasta pelosta vaikka panssarivaunun sisältä saisi ampua! Kyllä tuossa ihan varmasti on pulssi ollut korkealla ja jännitystä ilmassa vaikka vierellä onkin kivvärtti miehiä. Luulen, jotta ilman kivääri tukea noihin tilanteisiin menijät saadaan tämän maan kamaralta yhden käden sormin laskea! Ei tuo eettisesti oo muuta metsästystä pahempaa hommaa! Miettikäähän nyt järjellä ja suut suppuun! Jos ei pysy narisijoilta suut supussa niin sitten tutti suuhun ja äitin syliin teletappi katsomoon!!! onnee hienosta kaadosta!
Zoner (09.03.2012 17:12)
Kaiken maailman reppanoiden puuhastelua sitä näkee. Menisit Kambodzaan metsälle. Siellä saa ampua vaikka virtahepoa singolla jos raha riittää. Se olis tuollaisen "tos" metsästäjän puuhaa.....
pupujussi (09.03.2012 16:11)
Jospa ne alkaisivat korkeasaareekin järjestämään vastaavia leijona jahteja. Siinä olisi raha miehille ja naisille huvia kerrakseen.
aladfar (09.03.2012 13:50)
Perseestä... Olen kateellinen, kyllä! Että jollain on rahaa lähteä Afrikkaan, mutta tuosta "kaadosta" en pätkääkään... Ja mitä rohkeutta siinä tarvitaan kun pataljoona ukkoja oikeiden aseiden kanssa varmistaa vieressä? Ei mitään tekemistä metsästämisen kanssa!..
mise1 (09.03.2012 13:32)
Kateellisen panettelua.. Veikkaisinpa sniper että tuomosen taljajousen nuoli oikeanlaisella kärjellä on monta kertaa tehokkaampi ku sun kiffen luoti!
Sniper-1977- (09.03.2012 10:48)
Niin ja olen muuten metsämieshiä henkeen ja vereen, ihan vain täällä Suomessa hirviä ja pienriistaa..
Sniper-1977- (09.03.2012 10:47)
mise1: Jotkut vaan ajattelee asioita vähän laajemmin ja muustakin kuin omasta näkökulmasta. Teloitushan tuo oli!
anom11 (09.03.2012 05:37)
mihinkäs sitä viitakon valtiaalla ois kiire kun ei oo luonnollisia vihollisia ku ainoostaa pentuna ja mitä per..lettä tiällä osa porukkaa natisoopi jos kerran tekköö noin pahhoo elekee kahtoko ainiin ja onnittelut kaadosta varmasti iki muistoinen..
salapyytäjä95 (08.03.2012 18:21)
Mikäs jellonalla oli ku noin rauhassa vaan kahteli? Luulis juoksevan aika kyytiä pakoon jo aikaa kaukaa.
mise1 (08.03.2012 13:25)
Olipa jännittävä ja hyvin tehty afrikkapätkä! :) Oli varmasti jännittävä ampumatilanne vaikka kiväärimiehet vierellä onkin! Tuollaista kun pääsis ittekki kokemaan joskus.. Meikältä 5pinnaa! Ja oon samaa mieltä toni85 kanssa että sivustolle tullu vaan lisää turhia rutisijoita, jotka ei ilmeisesti oo edes ikinä metällä käyny saati sitte aseeseen koskenu..
sauli (08.03.2012 12:29)
On siinä ROHKEE ja SUURI( metsästäjä)...voi jeesus!
Sniper-1977- (08.03.2012 11:37)
TUO EI OLLUT KAATO, SE OLI TELOITUS.
toni85 (08.03.2012 10:59)
Hieno video, onneksiolkoon! Täällä sivustolla on ruvennu olemaan ihime rutisioita! Oli varmaan mahtava reissu ja jännä tilanne?
jänis hunter (08.03.2012 09:35)
onnea jellonasta! :D
PaTiVi (07.03.2012 22:50)
eiköhän muis mais voi oola vähä erillaine metsästyskulttuuri ku meillä suomessa..ja kyllä mä ainaki ilotsisi jos ampusi leijona! montakos marisijat on saanu??Exodus voi kyll mennä leijonaa lopettelee iha siit vaa..voin tul kattoonki.olis se komiaa kattoo ku jellona tuloo peräs ja isäntä juoksoo erellä! vähä taitaa olla eri ku joku kettu meillä ja eiköhän se opas tiiä sanoo mennäänkö lopettaa vai ei. ja eks oo kuullu et elukat voi iha vaa refleksinäki viä sätkiä vaikka on kuolleita?!?
tipsu (07.03.2012 21:55)
jessus, miks eläin piti tappaa,pitäiskö ensin opetella lukemaan että tämä sivusto saattaa sisältää metsästys videoita tai aloittaa netti seikkailu pikku kakkosesta niin ei järkyty näkemästään
Exodus (07.03.2012 21:18)
Voi hyvänen aika kun jännää, onko tuo nyt niin hienoa, ja että oikein yhellä nuolella ja leijona sätkii kauan aikaa heinikossa..olisitte tappanut sen heti kiväärillä ilman kättelyjä ja mahtavia, iloisia tunteenpurkauksia....
noora5 (07.03.2012 21:12)
ai niin miksi leijona piti tappaa ihan huvikseen
noora5 (07.03.2012 21:08)
no eipä ollu kummonen tapaus
erämaan_kulkija (07.03.2012 20:31)
ihmetyttää miten ovat noin kesyjä?? ovatkohan edellisenä päivänä päästetty tarhasta?? vai villinä nuin kesyjä
pazoman (07.03.2012 19:20)
Kiväärimiehet turvana et yksi saa leikkiä jouskarillaan suurta metsästäjää... ja opas kertoo mitä tehdä. Voi yhrnkerran mitä pelleilyä.
riistanvuoksi (07.03.2012 15:46)
Varmasti jännä tilanne! Onnea!
PaTiVi (07.03.2012 14:38)
Aika hyvä tilanne ja video!! onnee kaadosta!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy jäseneksi.
Internet-palvelut tarjoaa Zoner Oy     Kaikki kotisivupalvelut: Kaakon Nettipalvelu Oy 2012